zondag 29 september 2013

San Francisco, dag 2

Vanmorgen de tram gepakt naar het Ferry Building, helemaal aan de andere kant van de stad. Hier is elke zaterdag een geweldige food-market, waar biologische telers, culinaire bedrijfjes en meer hun waren te koop aan bieden. Je komt echt ogen en voor smaak en geur organen te kort. Het zag er echt heerlijk uit allemaal.Na een lekker broodje verse zalm zijn we aan de lange wandeling terug begonnen. Eerst via Soma, wat staat voor South of Market street. Beetje de buurt verkennen voor morgen...
Daarna naar het Mission District. Een wijk waar we nog nooit eerder zijn geweest. Het staat bekend om zijn prachtige muurschilderingen en vooral Latijns-Amerikaanse cultuur. In sommige straten waan je je echt in San Juan of Havana.

Inmiddels waren we al meer dan 3 uur aan het wandelen en de voetjes begonnen behoorlijk pijn te doen. Tijd voor een biertje!
Na nog een omweg over behoorlijk wat stijle heuvels kwamen we moe en voldaan in ons hotel. Waar we eigenlijk alleen maar tijd hadden om snel wat andere kleren aan te trekken, want we hadden een reservering in een super druk restaurant...
Bij terugkomst heeft Arny toch maar even op google-maps uitgerekend hoeveel we vandaag gelopen hebben. En dat waren toch al gauw meer dan 13 kilometer! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten