zondag 8 september 2013

Seattle, dag 3

Dag 3 zijn we cultureel verantwoord begonnen met een bezoek aan een museum. Het EMP om precies te zijn. EMP is de afkorting van Experience Music Project en dat omschrijft redelijk goed wat er allemaal te zien en te doen is. De vorige keer hebben we ons hier ook kostelijk geamuseerd en dat was vandaag niet anders. 
Voor degene die zich afvragen wat de achtergrond van deze blog nu eigenlijk is. Hier een nieuwe versie van deze foto. Het glanzende gebouw links is het EMP en daarnaast de zogenaamde Space Needle.


 
Er waren enkele prachtige tentoonstelling in het museum, o.a. over Jimi Hendrix, de opkomst en ondergang van Nirvana en een schitterende collectie oude gitaren. Zoveel gitaren dat je er bijna duizelig van wordt... Uiteraard mag je zelf ook muziek maken en dat hebben natuurlijk ook gedaan. Wat de overige museumbezoekers overigens niet zo konden waarderen, wat we helemaal niet begrepen. Prachtig liedje toch? Oordeel zelf hieronder!


Als culturele ambassadeurs zijn we zeker geslaagd! Muziek maken, maakt hongerig en na het museum was het tijd voor een biertje en een broodje op een van de talrijke terrasjes die Seattle rijk is. Het was er zo gezellig dat we de rest van de middag van het ene naar het andere terrasje zijn gehopt. We hebben tenslotte vakantie!

 

2 opmerkingen: