zaterdag 14 september 2013

Back in the USA!!


Het was vanmorgen weer een vroegertje en wederom omdat we een veerboot moesten halen. Die overigens helemaal niet zo vroeg ging, maar alle douane formaliteiten om weer terug de USA in te mogen duurden anderhalf uur!

Vanaf Victoria voeren we in anderhalf uur naar Port Angeles, net ten westen van Seattle. 

Vandaar uit ging het verder naar het westen, door de bergen van het Olympic Peninsula (schiereiland). Hier is een beroemde filmserie opgenomen, maar daarover morgen meer ;-)


Helaas is het mooie weer ook voorbij nu we weer in de VS zijn. Koud en mistig. En dat terwijl we vandaag een huisje op het strand van La Push hebben. En dat ligt dan weer in het Olympic National Park. Desondanks hebben we twee mooie strandwandelingen gemaakt. Waarbij die op Rialto Beach wel heel bijzonder was door de grote aangespoelde bomen op het strand...

2 opmerkingen:

 1. wat is het verhaal vd stenen op de boom ?
  lagen die er al of een creatie v jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, lieve zus. Om al die steentjes op te stapelen, daar hebben we helemaal geen geduld voor. Waarschijnlijk was het een indiaan die zich verveelde... of toch enkele kindertjes? Wie weet! Arny gokt op goblins die een landingsbaan voor aliens aan wilden leggen!

   Verwijderen